U Novom Sadu se u 89. godini života upokojio se naš Kuprešak, Vukovljak Vojislav Lugonjić poznatiji kao Vojo Lugonja.

Upokojio se Vojislav Lugonjić
3.6.2024.

Vojo je rođen u Vukovsku 1936. godine. Veći dio života proveo je u Kupresu radeći u Planinskom dobru kao i Sindikatu gdje je zastupao radnička prava sve do poslednjeg rata. Nakon rata živio je u Novom Sadu opisijući svoj zavičaj, njegove ljude, njihove uspone i padove kao i stradanja u ratovima. Vojo će biti sahranjen u Novom Sadu u srijedu 5.6. 2024.godine u 13,45 časova. Pokoj mu duši a njegovim najmilijima sinu Stsnku, kćerki Dragici, unucima te ostaloj rodbini duboko saučešće.

 

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
Покој души Вијиславу-Воји Лугоњи, нек му је лака црна земља. Фамилији и родбини искрено саучешће од нас из Канаде и наше фамилије.
Анђа и Мирко Канлић, Канадс, 05. јун 2024.
Pokoj mu dusi porodici iskreno saucesce
David i Jelka Duvnjak, Mladenovac, 04. јун 2024.

Facebook komentari