Danas 27.04.2024. godine na Lazarevu subotu u Londonu, upkojio se Mirko Duvnjak sin Anđelka Đuđkova.

Upokojio se Mirko Duvnjak Anđelkov
27.4.2024.

 Mirko je rođen 1940 godine u Donjem Malovanu kao drugi sin Anđelka i Mare Duvnjak. Oženjen je kćerkom Save Kanlića Milicom sa kojom je imao dva sina Anđelka i Zorana. Veći dio života sa porodicom živio je u Londonu gdje se i upokojio. Često je dolazio u naš Malovan, Srbiju, Beograd, Zlatibor. Pokoj mu duši a njegovoj Milici, sinovima Anđelku i Zoranu, te ostaloj mnogobrojnoj rodbini iskreno saučešće. 

 

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
Rodjace pokoj ti dusi familiji iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australia, 28. апр 2024.
Iskreno saucesce porodici Mirku pokoj dusi
David i Jelka Duvnjak, Mladenovac, 27. апр 2024.
Покој душе зету Мирку, лака му црна земља, да почива у Божијем миру. Сестри Милици, сестрићима Зорану и Анђелку, осталој фамилији и родбини искрено саучешће, од нас и наше фамилије.
Анђа и Мирко Канлић, Канада, 27. апр 2024.
Ehhhh kume moj dobri predobri, pokoj ti duši tvojoj divnoj dobroj i predobroj. Kumi Milici i kumovima Anku i Zoranu iskreno saučešće. Baš mi je žao. Jako sam voljela mog kuma
palma.trakilovic@gmail.com, Tuzla, 27. апр 2024.

Facebook komentari