Dana 23.01.2024. godine upokojila se Jovanka Duvnjak( djevijački Šešum) udova Mitra-Miće (iz roda Gojkovića Tvrtkovića). Sahrana će se obaviti u mjestu stanovanja u Laktašima dana 24.01.2024. godine.

23.1.2024.

Jovanka je rođena u Zanaglini od oca Milana Šešuma, do početka rata živjela je u porodičnom domaćinstvu u Donjem Malovanu sa suprugom Mićom (koji je 03. aprila 1992. godine poginuo u Malovanu skupa sa jednim brojem svojih komšija), sinom Željkom i svekrvom Zorkom. Nakon rata Jovanka je živjela sa porodicom sina Željka u Laktašima gdje se i upokojila. Pokoj joj duši a sinu Željku, snahi Daliborki, unuku Goranu, unukama Željki i Biljani te ostaloj rodbini duboko saučešće.

Zoran Duvnjak

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
Покој души Јаванки, њеној фамилији и родбини, искрено саучешће од нас из Канаде.
Анђа и Мирко Канлић, Канада, 25. јан 2024.
Jovanki pokoj dusi porodici iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australia, 24. јан 2024.
Pokoj joj dusi porodici iskreno saucesc
David i Jelka Duvnjak, Mladenovac, 23. јан 2024.

Facebook komentari