Juče 07.12.2023. godine upokojila se Dragica Kanlić (porijeklom iz sela Kopić opština Glamoč) supruga Marka-Markana Kanlića iz roda Aćimovih. Sahrana će se obaviti u Donjem Malovanu danas 08. 12.2023. godine u 13 časova.

8.12.2023.


Pokoj duši Dragici a suprugu Marku sinu Žarku, kćerima Slađani i Jeleni, unucima i unukama, praunucima te ostaloj mnogobrojnoj rodbini iskreno saučešće.

Nakon povratka iz izbjeglištva Dragica i Markan su živjeli u Donjem Malovanu negdje sve do 2022. godine, međutim starost i bolest su ih primorali da se oproste sa voljenim Malovanom i približe se svojim potomcima.

Zoran Duvnjak

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
Покој души нашој комшинки Драгици. Њеном мужу Марку, деци и потомцима, као и осталој родбини, искрено саучешће од нас из Канаде.
Анђа и Мирко Канлић, Канада, 10. дец 2023.
Pokoj joj dusi.Porodici upucujem saucesce .Neka joj je laka crna zemlja bog dusu da joj prosti.
Mirko Maric, , 09. дец 2023.
Pokoj joj dusi porodici iskreno saucesce
DAVID I JELKA DUVNJAK, MlADENOVAC, 08. дец 2023.
Dragici pokoj dusi i pocivaj u bozijem miru porodici iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Sydney Australia, 08. дец 2023.

Facebook komentari