Neću lijeka ni ljekare, zovite mi neimare, sazidajte most bez kraja, most do moga zavičaja, ovako bi se moglo reći da je bio slogan Kupreške večeri. Sastaše se Kuprešani u Banja Luci i lijepo im bi, uz pjesmu, svirku, raspoloženje evociranje uspomena. U organizaciji ZUK Međaš 02.12.2023. godine održano je Drugo kupreško veče u salonu Speed u Banja Luci.

Održano Drugo Kupreško veče
7.12.2023.

Veliko hvala svima
Nakon Kupreške večeri i nakon što su se stišale emocije želimo da se zahvalimo svima na velikom odzivu kuprešana, njihovih prijatelja, poznanika, kumova.
Drugo Kupreško veče održa se u noći između 2 i 3. decembra u restoranu Speed uz igru, pjesmu, muziku i veselje bez ijednog eksscesa. Zato ovom prilikom organizatori Zavičajno udruženje Kuprešana "Međaš" se zahvaljuje svima koji su uzeli učešće kao donatori voditelji, mizičari, zdravičari, pjevači, igrači, učesnci jer da bi sve pomenuli a nekoga ne izostavili trebalo bi dosta vremena i prostota a dugi tekstovi nisu ni popularni, zato se obraćamo na ovaj način. Na Kupreško veče dođoše mnogi, preko 270 vas dođe da se druži, evocira uspomene, dovede svoje potomke. Sa kuprešanima koji žive u Srbiji i koji već 17 godina održavaju Kupreški sabor, blizu smo dogovora da se objedinimo i održavamo Kupreške sabore jedne godine u Novom Sadu, druge u Beogradu a treće u Banja Luci. Po ovome rasporedu (računajući i naša dva u Banja Luci) dogodine bi bio jubilarni Dvadrseti sabor u Novom Sadu. Daće Bog da tako i bude.
Još jednom  HVALA, vaši Međaši!

 
Zoran Duvnjak

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:

Trenutno nema komentara na ovaj tekst.

Facebook komentari