Danas 20.08.2023. godine, nakon kraće bolesti, u Tesliću upokojila se Jovanka Velemir supruga Nikole. Shrana će biti obaljena u Futogu pored kćerke Draginje za kojom je mnogo tugovala.

Upokojila se Jovanka Velemir djevojački Rađen
20.8.2023.

Jovanka je rođena 1945. godine u Malovanu na Kupresu kao treće dijete (od desetero) Rađen Jove i Jefe djevojački Crnogorac. Jedan dio života provela je u Malovanu sa roditeljima, zatim u Bugojnu do 1992. godine, gdje je sklopila brak sa Nikolom Velemirom i u braku sa njim izrodila troje djece Draginju (umrla nakon rata), Dušana i Daliborku. Nakon izbjeglištva iz Bugojna skrasili su se u Tesliću dok su im djeca otišla dalje  Srbiju i žive u futogu kod Nivog Sada.

Draga naša Jovanka počivaj u miru Božijem a tvojim najmilijima suprugu Nikoli sinu Dušanu, kćerki Daliborki, unučadima, bratu Peri, sestrama Rosi, Anđi, Stojanki, Mileni kao i ostaloj mnogobrojnoj rodbini iskreno saučešće.

 
Malovan.net

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
Pokoj joj dusi porodici iskreno saucesce
Familija Duvnjak, Mladenovc, 20. авг 2023.

Facebook komentari