Pošto uglavnom pišemo o umrlicama i lošim vijestima, evo danas jedne ugodne vijesti za Malovan. Naime, juče 25.04. 2023. godine rodio se David Duvnjak unuk Pere Davidova a sin Dejana Duvnjaka Perinog i majke Maje. Neka je srećan nasljednik David.

Rodio se David Duvnjak
26.4.2023.

Dejan Duvnjak je jedno od privih novorođenčadi nakon rata i povratka u Malovan ( pored njega u Malovanu su nakon rata rođeni David Marić, Vulin unuk i Marija Marić Ilijina unuka), evo dočekao je i svoga potomaka Davida (dobio ime po pradjedu). Do duše David je rođen u Banja Luci a po svoj prilici odrastaće u dalekoj Americi jer je ova porodica jedna od poslednjih koja je 2021. godine odselila u SAD, ali u srcu nose Malovan. Neka je srećno rođenje malog Davida koji će po uzoru na svoje pretke pričati da njegovi korjeni potiču ispod planine Malovan, Dinarskog gorja na brdovitom Balkanu.

Čestitamo!

 
Zoran Duvnjak

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:

Trenutno nema komentara na ovaj tekst.

Facebook komentari