Danas 01.09.2022. godine u Osijeku, nakon kraće i teške bolesti upokojila se Jelica Vavan djevojački Kanlić iz sela Brezovica u Slavoniji.

1.9.2022.

Jelica je kćerka Vojka Kankića, rođena u Donjem Malovanu a supruga Slavka Vavana zvanog Bilić iz Brezovice u Slaviniji. Sahrana će se obaviti u mjestu stanovanja Brezovici u subotu 03.09.2022. godine. Jelici pokoj duši a suprugu Slavku (Vukanovom) sinovima Miroslavu i Nedeljku, unucima i unukama, braći i sestrama te ostaloj mnogobrojnoj rodbini duboko saučešće.
 

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
Покој душе Јелици, нек јој је лака црна земља и нек почива у Божијем миру. Породици и родбини искрено саучешће од нас и наше породице из Канаде. Ваши Канлићи.
Канлић Анђа и Мирко, , 09. сеп 2022.
Покој души Јелици Ваван, породици и родбини искрено саучешће. Анђа и Мирко са породицом.
Канлић Анђа и Мирко, Канада, 01. сеп 2022.
JELICI POKOJ DUSI PORODICI ISKRENO SAUCESCE
DAVID I JELKA DUVNJAK, MLADENOVAC, 01. сеп 2022.
Počivala u miru Božijem i laka joj zemlja bila, pokoj duši Jelici a familiji iskreno saucešće.
Valentina Golemac (Duvnjak), Canada, 01. сеп 2022.

Facebook komentari