U Titelu se dana 13.01.2022. godine upojokio Simo Duvnjak iz roda Kikića Tvrtkovića, sahrana će se obaviti u Novom Selu, Kupres Republika Srpska u utorak 18. januara u 13, 00 časova.

Upokojio se Simo Duvnjak iz roda Kikića Tvrtkovića
13.1.2022.

Simo je do rata živio u Donjem Malovanu skupa sa suprugom Milicom (upokojila se se 02.juna 2020. godine i sahranjena pored svoga  jedica  u Novom Selu Kupres) i sinom Dušanom, borcem VRS koji poginu 1992. godine braneći kućni prag. Nakon rata Simo i Milica su se nastanili u Prnjavoru, gdje su živjeli do njene smrti, a pošto je Milica preminula Simo odlazi kod kćerke Rade udate za Slavka Milišića u Titel, i tu se i upokoji. Neka mu je pokoj napaćenoj duši, napokon će se skrasiti kod svoga jedinca Dušana i supruge Milice, a kćerki Radi, unuku Simi, zetu Slavku i ostaloj mnogobrojnoj porodici iskreno saučešće.

 

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
Покој души Сими Дувњаку, нек му је лака црна земља, фамилији искрено саучешће, желе комшије Мирко И Анђа Канлић са фамилијом.
Мирко Канлић, Канада, 05. феб 2022.
Simo pokoj ti dusi familiji iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australia, 13. јан 2022.
Pokoj mu duši, porodici iskreno saučešće.
Stojan Bosnic, Sr. Kamenica, 13. јан 2022.

Facebook komentari