Dana 15.09 2021. godine, nakon kraće i teške bolesti upokojila se Mara Duvnjak udova Miloša iz roda Đućkovih.

Upokojila se Mara Duvnjak udova Miloša
21.9.2021.

Mara, majka heroina, čije sve tri muške glave iz njene kuće ugradiše živote u temelje Republike Srpske,  jedinac sin Mitar  i suprug Miloš poginuše  03. 04. 1992. godine, skupa sa još osmoro svojih komšija, rođaka i prijateljimaje toga kobnog dana u Donjem Malovanu, a djever Mile nešto kasnije nakon razmjene iz zarobljeništva. Sahranjena je tiho, kako je cijeli život i živjela  dana 18.09.2021. godine u Novom selu na Kupresu pored svojih najmilijih. Nesretna pandemija korona je odvoji od ovozemaljskog života, te nađe smiraj pored svojih Mitra, Miloša i Mile. Pokoj njenoj napaćenoj duši a kćerima Mirjani, Jelici, Stani, Dragici i Ruži, zetovima, unučadma, prauničadma i ostaloj rodbini iskreno saučešće.

Počivaj i miru naša heroina Maro, neka te dragi Bog primi u carsvo nebesko tamo gdje je tvoj jedinac Mitar.

 
Zoran Duvnjak

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
Покој души Мари, која је живела под великим ударом из прошлог рата. Њеној фамилији искрено саучешће. Позз. Од нас из Канаде.
Канлић Мирко и Анђа, Канада, 30. сеп 2021.
Maro pokoj ti dusi familiji iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australia, 21. сеп 2021.

Facebook komentari