Naš Malovan sve ljepše izgleda i svakim danom postaje jedno umiveno savremeno naselje.

Aktivnosti mjesnog odbora Gornji Malovan
9.6.2021.

Mjesni odbor za elektrifikaciju - uličnu rasvjetu Gornji Malovan Kupres Važno je napomenuti da smo prošle godine završili kompletnu rekonstrukciju ograde i kapije na mjesnom groblju. Ovo godine smo završili radove na uklanjanju ruševina, uređenjem seoskih i prilaznih puteva , kao i probijanjem novih protivpožarnih puteva iznad sela.

Na osnovu prošlogodišnjeg dogovora u toku su aktivnosti elektrifikacije - ulične rasvjete Mjesne podružnice Gornji Malovan, opština Kupres.

Naime, dogovoreno je da u prvoj fazi postavimo 15 uličnih svjetiljki jačine 50 W LED - hermetički zatvorena, sa bijelim svjetlom i automatskim senzorom za paljenje i gašenje noć-dan, ugradnom Samsung matičnom pločom i nezavisnim nosačem.

Za sada su postavljene 2 probne svjetiljke u Vavanovoj dolini i više smo nego zadovoljni.  


 S tim u vezi OO iz Gornjeg Malovana uputio je dopis našem sajtu Malovan.net u kome poziva sve rođake, komšije i prijatelje, kako iz okruženja, tako i iz djaspore da se pridruže najnovijoj akciji "osvjetljenja sela" to jest ulične rasvjete

Za sve informacije i donacije možete se obratiti na sljedeće brojeve telefona:

Lazo Vavan - Gornji Malovan   +387 65 826 545 
Dragan Vavan - UK     +44 7973520470  - WhatsApp 

Zamoljavamo da se aktivno angažujemo na realizaciji dogovorenog projekta.

Mrak i tamu ostavljamo ptošlosti, živimo u svjetlijoj budućnosti.


OO za elektrifikaciju - uličnu rasvjetu Gornji Malovan
maj 2021.godine

 
Dragan Vavan

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:

Trenutno nema komentara na ovaj tekst.

Facebook komentari