Dana 02. juna u Prnjavoru je umrla malovanjka Milica Duvnjak djevojački Marić, supruga Sime Kikića, majka palog borca VRS Dušana Duvnjaka. Sahranjena je dana 03. juna 2020. godine u groblju u Novom Selu, Kupres RS.

Umrla Milica Duvnjak, djevojački Marić, supruga Sime Kikića
8.6.2020.

Milica Duvnjak, djevojački Marić, kćerka Dušana Marića sa Privije upokoji se u Prnjavoru u izbjeglištvu, gdje skupa sa suprugom Simom živješe daleko od Malovana gdje je rođena, odrasla i provela veći dio života. U Malovanu je provela djetinjstvo, mladost, sredovječnost,  lijepe a i teške trenutke, u braku sa Simom rodila je dvoje djece kćerku Radu i sina Dušana. I taman kada baš stadoše na svoje noge Milica i Simo napraviše novu kuću, kćerka Rada se udade u Titel za Slavka Milišića, postaše djed i baba, rodi se unuk Simo,  njihov sin Dušan odsluži vojsku, zaposli se, kupi auto, fino živješe, ali za kratko, osvanu 3. april 1992. godine poče nesretni rat, napadoše Malovan, narod se uzbuni, šta bi ko puca, počeše naši ginuti, na kućnom pragu, pored još devetoro Duvnjaka poginu i njihov jedinac Dušan. Od pogibije sina jedinca Milica i Simo, kao i mnogi roditelji se ne oporaviše, živješe, ali nije to život, više iz moranja ali tuga za Dušanom osta do groba. Milicu Sahraniše u Novom Selu Kupres RS pored sina jedinca Dušana to joj bi zadnja želja i ispuniše joj želju.  Neka je pokoj duši našoj mučenici Milici a iskreno saučešće suprugu Simi, kćeri Radi, unuku Simi, zetu Skavku, braći Iliji, Davidu, Jovi, Milošu te ostaloj rodbini.

 
Zoran Duvnjak

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
Neka joj je laka crna zemlja. Bog dusu da joj prosti. Pocivaj u miru bozijem pored sina Dusana koga si najvise voljela.Familiji upucujem saucesce.
Mirko Maric, adelaide, 13. јун 2020.
Neka joj je laka crna zemlja. Bog dusu da joj prosti. Pocivaj u miru bozijem pored sina Dusana koga si najvise voljela.Familiji upucujem saucesce.
Mirko Maric, adelaide, 13. јун 2020.
Milice pokoj ti dusi i pocivaj u bozijem miru porodici iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australia, 09. јун 2020.
POKOJ JOJ DUSI FAMILIJI ISKRENO SAUCESCE
DAVID LUKE DUVNJAK, MLADENOVAC, 08. јун 2020.

Facebook komentari