Dana 7. 4. 2024. godine upokojila se Joka Duvnjak zvana Šikuša, sahrana će se obaviti u Donjem Malovani 9.4.2024. godine u 14 časova.

Upokojila se Joka Duvnjak djevojački Šikić
8.4.2024.

Joka je supruga Vlade Duvnjaka iz roda Đorđića Tvrtkovića. Veći dio života provela je u Malovanu sa svojom porodicom, do rata lijepo živjeli  u slozi i ljubavi od svoga rada. Rat, kao i mnogim Malovčanima donese mnogo problema i žalosti. Njen prvjenac Dušan Duka, 3.4.1992. godine bi zarobljen na kućnom pragu, skupa sa jednim dijelom komšija, i bi odveden te mu se bi dan danas ne zna za sudbinu. Joku i njenu porodicu taj događaj je veoma pogodio i cijelo vrijeme od tada pa do trenutka upokojenja je venula i gajila nadu da će se   njen Dušan pojaviti, ali ni traga ni glasa. U tom iščekivanju se i upokojila. Pokoj Duši našoj Šikuši a njenom suprugu Vladi, sinu Mili, kćerki Jelici, zetu i snahi te njenim potomcima, unucima i unuci, iskreno saučešće. Počovaj u miru dobra dušo Šikuša.

 

 

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
Pokoj duši Joki,porodici iskreno saučešće
Drago Marić, Beograd, 30. апр 2024.
Pokoj Jo dusi . Porodici upucujem saucesce .
Mirko Maric, , 14. апр 2024.
Iskreno saučešće familiji Duvnjak Vojo Austrija
Vojo Duvnjak, Austrija, 10. апр 2024.
Покој души Јоки, њеној фамилији и родбини искрено саучешће од нас из Канаде.
Мирко и Анђа Канлић, Канада, 08. апр 2024.
Strina pokoj ti dusi pocivaj ubozijem miru i neka ti je laka crna zemlja svima iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australia, 08. апр 2024.
DRAGA NASA JOKO POKOJ TI DUSI NEKA TE ANDELI CUVAJU A TVOJOJ FAMILIJI ISKRENO SAUCESCE.
David i Jelka Duvnjak, Mladenovac, 08. апр 2024.

Facebook komentari