У Новом Саду се у 89. години живота упокојио се наш Купрешак, Вуковљак Војислав Лугоњић познатији као Војо Лугоња.

Упокојио се Војислав Лугоњић
3.6.2024.

Војо је рођен у Вуковску 1936. године. Већи дио живота провео је у Купресу радећи у Планинском добру као и Синдикату гдје је заступао радничка права све до последњег рата. Након рата живио је у Новом Саду описијући свој завичај, његове људе, њихове успоне и падове као и страдања у ратовима. Војо ће бити сахрањен у Новом Саду у сриједу 5.6. 2024.године у 13,45 часова. Покој му души а његовим најмилијима сину Стснку, кћерки Драгици, унуцима те осталој родбини дубоко саучешће.

 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Покој души Вијиславу-Воји Лугоњи, нек му је лака црна земља. Фамилији и родбини искрено саучешће од нас из Канаде и наше фамилије.
Анђа и Мирко Канлић, Канадс, 05. јун 2024.
Pokoj mu dusi porodici iskreno saucesce
David i Jelka Duvnjak, Mladenovac, 04. јун 2024.

Facebook коментари