Данас 27.04.2024. године на Лазареву суботу у Лондону, упкојио се Мирко Дувњак син Анђелка Ђуђкова.

Упокојио се Мирко Дувњак Анђелков
27.4.2024.

 Мирко је рођен 1940 године у Доњем Маловану као други син Анђелка и Маре Дувњак. Ожењен је кћерком Саве Канлића Милицом са којом је имао два сина Анђелка и Зорана. Већи дио живота са породицом живио је у Лондону гдје се и упокојио. Често је долазио у наш Малован, Србију, Београд, Златибор. Покој му души а његовој Милици, синовима Анђелку и Зорану, те осталој многобројној родбини искрено саучешће. 

 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Rodjace pokoj ti dusi familiji iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australia, 28. апр 2024.
Iskreno saucesce porodici Mirku pokoj dusi
David i Jelka Duvnjak, Mladenovac, 27. апр 2024.
Покој душе зету Мирку, лака му црна земља, да почива у Божијем миру. Сестри Милици, сестрићима Зорану и Анђелку, осталој фамилији и родбини искрено саучешће, од нас и наше фамилије.
Анђа и Мирко Канлић, Канада, 27. апр 2024.
Ehhhh kume moj dobri predobri, pokoj ti duši tvojoj divnoj dobroj i predobroj. Kumi Milici i kumovima Anku i Zoranu iskreno saučešće. Baš mi je žao. Jako sam voljela mog kuma
palma.trakilovic@gmail.com, Tuzla, 27. апр 2024.

Facebook коментари