Дана 23.01.2024. године упокојила се Јованка Дувњак( дјевијачки Шешум) удова Митра-Миће (из рода Гојковића Твртковића). Сахрана ће се обавити у мјесту становања у Лакташима дана 24.01.2024. године.

23.1.2024.

Јованка је рођена у Занаглини од оца Милана Шешума, до почетка рата живјела је у породичном домаћинству у Доњем Маловану са супругом Мићом (који је 03. априла 1992. године погинуо у Маловану скупа са једним бројем својих комшија), сином Жељком и свекрвом Зорком. Након рата Јованка је живјела са породицом сина Жељка у Лакташима гдје се и упокојила. Покој јој души а сину Жељку, снахи Далиборки, унуку Горану, унукама Жељки и Биљани те осталој родбини дубоко саучешће.

Зоран Дувњак

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Покој души Јаванки, њеној фамилији и родбини, искрено саучешће од нас из Канаде.
Анђа и Мирко Канлић, Канада, 25. јан 2024.
Jovanki pokoj dusi porodici iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australia, 24. јан 2024.
Pokoj joj dusi porodici iskreno saucesc
David i Jelka Duvnjak, Mladenovac, 23. јан 2024.

Facebook коментари