Данас 04.01.2024. године у Смедереву упокојио се Давид Марић син Душана и Јоке из рода Биланчевих.

Упокојио се Давид Марић син Душана
4.1.2024.

Давид је рођен у Маловану 1941. године, дуго година живио у Смедереву гдје се и упокојио, сахрана ће се обавити на новом гробљу (Царина) у Смедереву 5. јануара 2024. године са опелом у 11,30 часова. Покој му души а његовој супрузи Љуби, сину Саши, кћерки Душици, снаји Милки, браћи Илији, Јови и Милану, унуцима и унукама, праунуцима те осталој многобројној родбини искрено саучешће.

 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Покој души нашем комшији и пријатељу Давиду, нек му је лака црна земља. Супрузи Љиљани, сину Саши, ћерки Душици, осталој фамилији и родбини искрено саучешће од нас из Канаде. Анђа и Мирко са фамилијом.
Анђа и Мирко Канлић из Канаде, , 18. јан 2024.
Нашем пријатрљу и комшији Давиду покој души и нек ми је лака црна земља. Супрузи Љиљи, сину Саши, кћери Душици, браћи Илији, Јови, Милану њиховим фамилијама и родбини, искрено саучешће од Анђе, Мирка Канлића и наше фамилије.
Мирко и Снђа Канлића, Канада, 12. јан 2024.
Pokoj mu dusi.Neka mu je laka crna zemlja . Bog dusu da mu prosti . .Porodici upucujem iskreno saucesce .
Mirko Maric, , 05. јан 2024.
Pokoj mu duši, porodici iskreno saučešće
Stana, Sidney, 04. јан 2024.
POKOJ MU DUSI PORODICI ISKRENO SAUCESCE
David i Jelka Duvnjak, Mladenovac, 04. јан 2024.

Facebook коментари