Јуче 07.12.2023. године упокојила се Драгица Канлић (поријеклом из села Копић општина Гламоч) супруга Марка-Маркана Канлића из рода Аћимових. Сахрана ће се обавити у Доњем Маловану данас 08. 12.2023. године у 13 часова.

8.12.2023.


Покој души Драгици а супругу Марку сину Жарку, кћерима Слађани и Јелени, унуцима и унукама, праунуцима те осталој многобројној родбини искрено саучешће.

Након повратка из избјеглиштва Драгица и Маркан су живјели у Доњем Маловану негдје све до 2022. године, међутим старост и болест су их приморали да се опросте са вољеним Малованом и приближе се својим потомцима.

Зоран Дувњак

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Покој души нашој комшинки Драгици. Њеном мужу Марку, деци и потомцима, као и осталој родбини, искрено саучешће од нас из Канаде.
Анђа и Мирко Канлић, Канада, 10. дец 2023.
Pokoj joj dusi.Porodici upucujem saucesce .Neka joj je laka crna zemlja bog dusu da joj prosti.
Mirko Maric, , 09. дец 2023.
Pokoj joj dusi porodici iskreno saucesce
DAVID I JELKA DUVNJAK, MlADENOVAC, 08. дец 2023.
Dragici pokoj dusi i pocivaj u bozijem miru porodici iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Sydney Australia, 08. дец 2023.

Facebook коментари