Нећу лијека ни љекаре, зовите ми неимаре, сазидајте мост без краја, мост до мога завичаја, овако би се могло рећи да је био слоган Купрешке вечери. Састаше се Купрешани у Бања Луци и лијепо им би, уз пјесму, свирку, расположење евоцирање успомена. У организацији ЗУК Међаш 02.12.2023. године одржано је Друго купрешко вече у салону Speed у Бања Луци.

Одржано Друго Купрешко вече
7.12.2023.

Велико хвала свима
Након Купрешке вечери и након што су се стишале емоције желимо да се захвалимо свима на великом одзиву купрешана, њихових пријатеља, познаника, кумова.
Друго Купрешко вече одржа се у ноћи између 2 и 3. децембра у ресторану Speed уз игру, пјесму, музику и весеље без иједног екссцеса. Зато овом приликом организатори Завичајно удружење Купрешана "Међаш" се захваљује свима који су узели учешће као донатори водитељи, мизичари, здравичари, пјевачи, играчи, учеснци јер да би све поменули а некога не изоставили требало би доста времена и простота а дуги текстови нису ни популарни, зато се обраћамо на овај начин. На Купрешко вече дођоше многи, преко 270 вас дође да се дружи, евоцира успомене, доведе своје потомке. Са купрешанима који живе у Србији и који већ 17 година одржавају Купрешки сабор, близу смо договора да се објединимо и одржавамо Купрешке саборе једне године у Новом Саду, друге у Београду а треће у Бања Луци. По овоме распореду (рачунајући и наша два у Бања Луци) догодине би био јубиларни Двадрсети сабор у Новом Саду. Даће Бог да тако и буде.
Још једном  ХВАЛА, ваши Међаши!

 
Зоран Дувњак

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:

Тренутно нема коментара на овај текст.

Facebook коментари