Пошто углавном пишемо о умрлицама и лошим вијестима, ево данас једне угодне вијести за Малован. Наиме, јуче 25.04. 2023. године родио се Давид Дувњак унук Пере Давидова а син Дејана Дувњака Периног и мајке Маје. Нека је срећан насљедник Давид.

Родио се Давид Дувњак
26.4.2023.

Дејан Дувњак је једно од привих новорођенчади након рата и повратка у Малован ( поред њега у Маловану су након рата рођени Давид Марић, Вулин унук и Марија Марић Илијина унука), ево дочекао је и свога потомака Давида (добио име по прадједу). До душе Давид је рођен у Бања Луци а по свој прилици одрастаће у далекој Америци јер је ова породица једна од последњих која је 2021. године одселила у САД, али у срцу носе Малован. Нека је срећно рођење малог Давида који ће по узору на своје претке причати да његови корјени потичу испод планине Малован, Динарског горја на брдовитом Балкану.

Честитамо!

 
Зоран Дувњак

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:

Тренутно нема коментара на овај текст.

Facebook коментари