Настављене активности на електрификацији уличне расвјете нашега завичаја Горњег Малована, овим путем позивамо све рођаке, комшије и пријатеље, како из окружења, тако и из дијаспоре, а који се још нису придружили овој акцији да то учине сада и да се придруже другој фази – акције освјетљења то јест уличне расвјете.

Мјесни одбор за електрификацију наставља активности на успостави уличне расвјете у Горњем  Маловану Општина Купрес
20.12.2022.

На основу договора од прије двије године, наставили смо са активностима електрификације - уличне расвјете Мјесне подружнице Горњи Малован, општина Купрес.

Наиме, договорено је да у  првој фази поставимо 15 уличних свјетиљки јачине 50 Њ - ЛЕД лампа - херметички затворена, са бијелим свјетлом и аутоматским сензором за паљење и гашење ноћ-дан, уградњом Самсунг матичном плочом и независним носачем.

Закључно са данашњим даном, у првој фази је постављено је 12 уличних свјетиљки , од тога 5 у Вавановој, 3 у Ивазовој долини, јос су 2 код Деспинића, а по једна код Бајила и Зјајића кућа.

 С тим у вези ОО из Горњег Малована упутио је нови допис нашем сајту Малован.нет у коме позива све рођаке, комшије и пријатеље, како из окружења,тако и из дијаспоре, а који се још нису придружили овој акцији да то учине сада и да се придруже другој фази – акције освјетљења то јест уличне расвјете.

У другој фази се планира постављање још 8 улицних свјетиљки, чиме би се ова акција комплетно реализовала.

За све информације и донације у вези овог пројекта можете се обратити директно на број телефона Лази Вавану - Горњи Малован   +387 65/826-545 или дописом на мејл - инфо@малован.нет 

Замољавамо да се активно ангажујемо на реализацији договореног пројекта. “Мрак и таму остављамо птошлости, живимо у свјетлијој будућности”.

Још на крају треба напоменути да нам је “Електро Купрес” изашао у сусрет са бесплатном уградњом, монтирањем и пустањем у рад улицне расвјете. У име ОО захваљујемо се директору, радницима монтерима ЕЛЕКТРОПРИВРЕДЕ ХЗХБ д.о.о Мостар – “Електро Купрес”из Купреса.

 

ОО за електрификацију уличну расвјету Горњи Малован, децембра 2023.године

 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:

Тренутно нема коментара на овај текст.

Facebook коментари