У Тителу се дана 13.01.2022. године упојокио Симо Дувњак из рода Кикића Твртковића, сахрана ће се обавити у Новом Селу, Купрес Република Српска у уторак 18. јануара у 13, 00 часова.

Упокојио се Симо Дувњак из рода Кикића Твртковића
13.1.2022.

Симо је до рата живио у Доњем Маловану скупа са супругом Милицом (упокојила се се 02.јуна 2020. године и сахрањена поред свога  једица  у Новом Селу Купрес) и сином Душаном, борцем ВРС који погину 1992. године бранећи кућни праг. Након рата Симо и Милица су се настанили у Прњавору, гдје су живјели до њене смрти, а пошто је Милица преминула Симо одлази код кћерке Раде удате за Славка Милишића у Тител, и ту се и упокоји. Нека му је покој напаћеној души, напокон ће се скрасити код свога јединца Душана и супруге Милице, а кћерки Ради, унуку Сими, зету Славку и осталој многобројној породици искрено саучешће.

 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Покој души Сими Дувњаку, нек му је лака црна земља, фамилији искрено саучешће, желе комшије Мирко И Анђа Канлић са фамилијом.
Мирко Канлић, Канада, 05. феб 2022.
Simo pokoj ti dusi familiji iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australia, 13. јан 2022.
Pokoj mu duši, porodici iskreno saučešće.
Stojan Bosnic, Sr. Kamenica, 13. јан 2022.

Facebook коментари