Дана 05.01.2022. године у шездесетој години живота упокојила се Мара Боснић кћерка Душана Дувњака из рода Твртковића Аћимових.

Упокојила се Мара Боснић рођена Дувњак
7.1.2022.

Мара је рођена у Доњем Маловану као треће дијете  Јелице и Душана Дувњака. Одрасла је у Бугојну гдје се удала за Стојана Боснића са којим је  имала два сина Младена и Лазара, али ратна збивања њу и њену породицу одведоше у Војводину у Нови Сад гдје се и упокоји. Покој јој души, нека јој је лака црна земља а супругу Стојану, синовима Младену и Лазару, сестрама Зори и Дивни, брату Светку, те осталој многобројној родбини искрено саучешће свих нас маловчана и оних који су је познавали.

 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Ode duša moje duše. Pokoj ti duši.
Stojan Bosnić, Sremska Kamenica, 20. јан 2022.
MARI POKOJ DUSI NEKA JE ANDELI CUVAJU NJENOJ PORODICI ISKRENO SAUCESCE
DUVNJAK DAVID i JELKA, Mladenovac, 09. јан 2022.
Moja Mare pokoj ti tvojoj lijepoj dusi i neka ti je laka crna zemlja . Tvoim najmilijima iskreno saučešće , djeci , suprugu , sestrama i bratu i ostaloj rodbini . Pocivaj u miru
Nada Milisav, Greensboro , Amerika, 09. јан 2022.
Maro pokoj ti dusi pocivaj u bozijem miru porodici iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australia, 07. јан 2022.
Мила моја Маро, лепото моја почивај у миру. Посебно сам те волела јер си мог деде Стевана род. Заувек ћеш бити у мом срцу и мојим молитвама. Воле те Алексеј, Ђорђе, Маја и твоја Стојанка
Маја Мркајић, Београд, 07. јан 2022.
Zbogom Marice, pokoj ti duši i neka te anđeli prate. Nećemo zaboraviti tvoj osmijeh i svu dobrotu.
Dragan Duvnjak, Beograd, 07. јан 2022.
Draga moja sestro, nikada te neću zaboraviti,počivaj u miru božijem.Neka te anđeli čuvaju. Porodici iskreno saučešće.
Dragana Rudić Bosnić, Banja Luka, 07. јан 2022.

Facebook коментари