У далекој Канади у граду Торонто дана 31.12.2021. године, упокојио се Стојан Канлић син Војка из Доњег Малована.

 Упокојио се Стојан Војка Канлић
1.1.2022.

Стојан Канлић је рођен 1932. године у Доњем Маловану у роду Канлића, био ожењен Цвитом Марић из засеока Марића Долина, Доњи Малован (упокојила се 2020. године такђе у Канади). До рата 1992. године Стојан је са супругом живио у Маловану, али ратне околности га одведоше у Канаду код његове дјеце  гдје проживи један значајан дио живота и ту се упокоји. Сахрана ће се обавити у Хамилтону поред сина Милана, који рано премину и супруге Цвите. Нека му је покој души а искрено саучешће његовим најмилијима сину Рајку, снахи Ковиљки другој снахи Даници, унуку Бојану, унукама Вањи, Анђели и Дијани, браћи Михајлу и Сими, сестрама Јелици и Милици те осталој родбини и пријатељима.

 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Покојном Стојану- рођи и комшији, нек је лака црна земља, нек у Божијем миру почива са својом покојном Цвитом и покојним сином Миланом, неки им је лака црна земља. Њиховим фамилијама и родбини искрено саучешће, жели рођаци-комшије Мирко и Анђа са нашом фамилијом.
Мирко и Анђа Канлић, Канада, 05. феб 2022.
Pokoj duši Stojanu i počivaj u miru a porodici i rodbini iskreno saučešće
Zarija Kanlić, Novi Sad, 02. јан 2022.
Hvala vam svima od srca.
Rajko i Koviljka Kanlic, Hamilton, 02. јан 2022.
Stojanu pokoj dusi familiji iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australia, 01. јан 2022.
Dragi stric , Pocivao u miru Iskreno saucesce
Tanja, Njemacka, 01. јан 2022.
Dragi moj Ćiko, počivaj u miru božijem. Hvala ti za svu ljubav i dobrotu.
Vera, Banja Luka, 01. јан 2022.
POKOJ MU DUSI PORODICI I FAMILIJI ISKRENO SACUSCE
David i JELKA DUVNJAK, MlDenovac, 01. јан 2022.

Facebook коментари