Данас 15.10.2021. године упокојио се Вojкица Дувњак Миришанов. Сахрана ће се обавити и мјесту Жаваљ код Новог Сад дана 16.10.2021. године у 13. часова.

Упокојио се Војислав Војкица Миришанов
15.10.2021.

Искрено саучешће супрузи Јелици брату Зорану кћеркама Маји и Бојани, зету Ради унуку Слободану унукама Лени и Софији.
Почивај у Божијем миру наш Војкица, вилио си Купрес и родни Малован изнад свега.

 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Хвала од срца свима на саучешћу поводом смрти нашега Војкице, покој му души и лака му земља.
Зоран Дувњак, Б.Лука, 26. окт 2021.
Iskreno saucesce od porodice Duvnjak
Vojo Duvnjak, Austria, 18. окт 2021.
Искрено саучешће кумовима Јелици, Маји, Бојани и њиховој Фамилији. Такође пријатељу Зорану, Јели и њиховој деци, поводом смрти кума, пријатеља и великог човека Војислава-Војкице Дувњака, који нас је задужио са својом Фамилијом, љубављу и искреном пажњом у нашим тешким данима, као и њиховим, али Људска величина све је с љубављу носио. Драги наш, не заборављени куме, почивај у Рајском насељу, рано си нас напустио и нек ти је лака црна земља. Твојој Фамилији и братовој велика част и будућа снага у животу, као и нама кумовима да смо те имали. Позз. Од кумова: Мирка, Анђе, Зоран, Горана и њихове деце из Канаде.
Канлић Мирко, Анђа са Фамилијом, Канада, 16. окт 2021.
Vojkici pokoj dusi pocivaj u bozijem miru porodici iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australia, 16. окт 2021.
Покој души Војкици, а искрено саучешће супрузи Јелици, брату Зорану и осталој породици.
Драган Ваван, УК, 16. окт 2021.
Juce sam razmisljao o tome kako se navrsila 51 godina od smrti mog djeda Stojana, a danas ova tuzna vijest. Vojkica nas napusti bas prerano. Iskreno saucesce porodici, supruzi Jelici, kcerkama, bratu Zoranu i ostalim srodnicima u nadi da ce Gospod njegovoj dusi podariti rajska naselja. Neka je vjecni pokoj nasem Vojkici. Rodjo Zjajo sa porodicom.
Milan Zjajic, Banja Luka, 15. окт 2021.

Facebook коментари