Драги наши пошто се ближи Видовдан преносимо најновије мјере кризног штаба ФБиХ, једноставно да знате да су на снази мјере од 14. јуна па наредних 14 дана тј. до Видовдана ношење маске у затвореном простору обавезно а и на отвореном ако се не може остварити размак од најмање два метра.

Видовдан 2020
15.6.2020.

Pošto se bliži Vidovdan prenosimo najnovije mjere kriznog štaba FBiH, jednostavno da znate da su na snazi mjere od 14. juna pa narednig 14 dana tj. do Vidovdana nošenje maske u zatvorenom prostoru a i na otvorenom ako se ne može ostvariti razmak od najmanje dva metra.

https://covid19.fmoh.gov.ba/novost/158/fbih-u-protekla-24-sata-testirana-832-uzorka-zabiljezena-24-nova-slucaja-covid-19

 
Малован.нет

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:

Тренутно нема коментара на овај текст.

Facebook коментари