Јутрос 30.10.2019. године у Доњем Маловану умро је један од најстаријих, ако не и најстарији, маловчак Владе Марић звани Шладан рођен 1928. године. Сахрана ће се обавити у Доњем Маловану на св. Луку дана 31.10.2019. године.

Умро Владе Марић звани Шладан
30.10.2019.

Шта рећи и Шладан се придружи плејади маловчана који ове 2019. године нас нашпустише, дуго је био један од најстаријих маловчана. Живио је скромно, али поштено, није имао много али није ни зависио од никога. Шладан је из рода Јовића од оца Станка, имао је три кћерке, Миру, Радојку и Јоку, прве двје Мира и Радојка се рано упокојише иза којих остаде потомство. Јока најмлађа Шладанова кћерка удата за Драгу Шебеза звани Шербо у Ново Село и има четворо дјеце, два сина и двије кћерке. Сјећам се добро Шладана из мојих дјечачких дана када би са својом запрегом и гуменим колима љети пролазио путем поред наше куће на кошевину у Велику Пољану на Јовића под. Увијек је био весео и насмијан а доста често би са пјеснмом на уснама ишао на радове. Добро ми је остало у сјећању да је Шладан на запрежним колима пуним сијена готово савршено правио мјесто за кочијаша из којега бу управљао својом запрегом. 

Нека му је покој души а породици искрено саучешће.

 
Зоран Дувњак

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Neka mu je laka crna zemlja.Bog dusu da mu prosti.
Mirko Maric, Adelaide, 31. окт 2019.
Pokoj mu dusi a porodici iskreno saucesce
Slavko-prle, Florida USA, 31. окт 2019.
Vlade,pokoj ti duši. Joko tebi i porodici iskreno saucešće, kao i Glamočki.
Drago Marić, Beograd, 30. окт 2019.
Pokoj dusi Vladi, a Joki i njenoj porodici iskreno saucesce.
Slavko Zdero, Hamilton, Kanada, 30. окт 2019.
Svladana je moj rod to jeste moga dede Vlade Velemira iz Rilica sestric. Neka mu je pokoj dusi njegovim iskreno saucesce.Jako mi je zao ali kad sam ga u Avgustu posetila hfala bogu da ga se setijo da ga pozove I da ide odmarati svoju plemenitu dusu.
JELKA I DAVID DUVNJAK, Mladenovac, 30. окт 2019.

Facebook коментари