Данас је у рад пуштена нова интернет презентација малована на добро познатој адреси www.malovan.net. Интернет презентација Малована, заједно са мобилним апликацијама за Аndroid и Apple iOs уређаје, те нашим Фејсбук профилом, има за циљ још боље информисање и повезивање Маловлчана.

Нова интернет презентација Малована!
2.7.2019.

Данас је у рад пуштена нова интернет презентација малована на добро познатој адреси www.malovan.net.

Интернет презентација Малована, заједно са мобилним апликацијама за Аndroid и Apple iOs уређаје, те нашим Фејсбук профилом, има за циљ још боље информисање и повезивање Маловлчана.

Осим освјеженог графичког изгледа презентације, нашег новог слогана и логотипа "Малован у срцу" и промјене најновијих веб технологија, на интернет презентацији најинтересантнија новост је "Маловански квиз" у ком можете провјерити ваше знање о историји, географији, традицији и људима Маловањског краја.

Идејни творац и донатор средстава редизајн и дораду интернет презентације је као и до сада Драган Ваван из Енглеске, а технички дио посла су одрадили наши стални сарадници, екипа Креативније (www.kreativnije.com).

 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:

Тренутно нема коментара на овај текст.

Facebook коментари