Данас 01.09.2022. године у Осијеку, након краће и тешке болести упокојила се Јелица Ваван дјевојачки Канлић из села Брезовица у Славонији.

1.9.2022.

Јелица је кћерка Војка Канкића, рођена у Доњем Маловану а супруга Славка Вавана званог Билић из Брезовице у Славинији. Сахрана ће се обавити у мјесту становања Брезовици у суботу 03.09.2022. године. Јелици покој души а супругу Славку (Вукановом) синовима Мирославу и Недељку, унуцима и унукама, браћи и сестрама те осталој многобројној родбини дубоко саучешће.
 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Покој душе Јелици, нек јој је лака црна земља и нек почива у Божијем миру. Породици и родбини искрено саучешће од нас и наше породице из Канаде. Ваши Канлићи.
Канлић Анђа и Мирко, , 09. сеп 2022.
Покој души Јелици Ваван, породици и родбини искрено саучешће. Анђа и Мирко са породицом.
Канлић Анђа и Мирко, Канада, 01. сеп 2022.
JELICI POKOJ DUSI PORODICI ISKRENO SAUCESCE
DAVID I JELKA DUVNJAK, MLADENOVAC, 01. сеп 2022.
Počivala u miru Božijem i laka joj zemlja bila, pokoj duši Jelici a familiji iskreno saucešće.
Valentina Golemac (Duvnjak), Canada, 01. сеп 2022.

Facebook коментари