Јубиларни 15. Сабор Купрешана одржан је 5. октобра у ресторану „Холидеј“ у Београду. Купрешани у Србији своје окупљање организују сваке године и то једне у Београду, а друге у Новом Саду. Част да организује овогодишњи 15-ти по реду сусрет Срба са Купреса који живе у Србији припао је Купрешанима настањеним у Београду и они су то учинили на најљепши могући начин.

15. Kупрешки сабор
20.10.2018.

Јубиларни 15. Сабор Купрешана одржан је 5. октобра у ресторану „Холидеј“ у Београду. Купрешани у Србији своје окупљање организују сваке године и то једне у Београду, а друге у Новом Саду.  Част да организује овогодишњи 15-ти по реду сусрет Срба са Купреса који живе у Србији припао је Купрешанима настањеним у Београду и они су то учинили на најљепши могући начин.

Детаљније:

http://ssr.org.rs/jubilarni-15-sabor-kupresana-odrzan-je-5-oktobra-u-restoranu-holidej-u-beogradu/?fbclid=IwAR22FcYQv_Lqewib_TYLoStyeRlYwJAG-IIre8O7ZUvNKBAGyI7x0YRPeNo

 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
U ovoj slki vidim svoga starog druga iz Malovamnjske osnovne skole i Suicke onovne skole, Slavka {milu} Vavana. Pozdrav svima od Milana
Milan Jove Djudkova, Juzna Australia, 23. окт 2018.

Facebook коментари