Jubilarni 15. Sabor Kuprešana održan je 5. oktobra u restoranu „Holidej“ u Beogradu. Kuprešani u Srbiji svoje okupljanje organizuju svake godine i to jedne u Beogradu, a druge u Novom Sadu. Čast da organizuje ovogodišnji 15-ti po redu susret Srba sa Kupresa koji žive u Srbiji pripao je Kuprešanima nastanjenim u Beogradu i oni su to učinili na najljepši mogući način.

15. Kupreški sabor
20.10.2018.

Jubilarni 15. Sabor Kuprešana održan je 5. oktobra u restoranu „Holidej“ u Beogradu. Kuprešani u Srbiji svoje okupljanje organizuju svake godine i to jedne u Beogradu, a druge u Novom Sadu.  Čast da organizuje ovogodišnji 15-ti po redu susret Srba sa Kupresa koji žive u Srbiji pripao je Kuprešanima nastanjenim u Beogradu i oni su to učinili na najljepši mogući način.

Detaljnije:

http://ssr.org.rs/jubilarni-15-sabor-kupresana-odrzan-je-5-oktobra-u-restoranu-holidej-u-beogradu/?fbclid=IwAR22FcYQv_Lqewib_TYLoStyeRlYwJAG-IIre8O7ZUvNKBAGyI7x0YRPeNo

 

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
U ovoj slki vidim svoga starog druga iz Malovamnjske osnovne skole i Suicke onovne skole, Slavka {milu} Vavana. Pozdrav svima od Milana
Milan Jove Djudkova, Juzna Australia, 23. окт 2018.

Facebook komentari