15. Kупрешки сабор

Јубиларни 15. Сабор Купрешана одржан је 5. октобра у ресторану „Холидеј“ у Београду. Купрешани у Србији своје окупљање организују сваке године и то једне у Београду, а друге у Новом Саду. Част да организује овогодишњи 15-ти по реду сусрет Срба са Купреса који живе у Србији припао је Купрешанима настањеним у Београду и они су то учинили на најљепши могући начин.

Јубиларни 15. Сабор Купрешана одржан је 5. октобра у ресторану „Холидеј“ у Београду. Купрешани у Србији своје окупљање организују сваке године и то једне у Београду, а друге у Новом Саду.  Част да организује овогодишњи 15-ти по реду сусрет Срба са Купреса који живе у Србији припао је Купрешанима настањеним у Београду и они су то учинили на најљепши могући начин.

Детаљније:

http://ssr.org.rs/jubilarni-15-sabor-kupresana-odrzan-je-5-oktobra-u-restoranu-holidej-u-beogradu/?fbclid=IwAR22FcYQv_Lqewib_TYLoStyeRlYwJAG-IIre8O7ZUvNKBAGyI7x0YRPeNo

 
 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.

Коментари посјетилаца:

U ovoj slki vidim svoga starog druga iz Malovamnjske osnovne skole i Suicke onovne skole, Slavka {milu} Vavana. Pozdrav svima od Milana
Milan Jove Djudkova, Juzna Australia, 23.10.2018. 0:00:00

Facebook коментари

Текстови из исте категорије:


Најновије на сајту:

Umro Mirko Duvnjak Mirišan, 12.6.2019. 9:18:03

Овај сајт је посвећен народу крашног краја и камењара који је кроз вијекове успио остати и опстати на овим просторима, очувати своју вјеру, своје обичаје и традицију, али у далеком свијету многих има којима за родним селом срце пате, и који у Малован често пожеле да се врате, да слободно удахну чари Маловањских лијепих гора и мириса његовог цвјетног поља, снаге буре с Малована, видјети стада небројена, коње вране неседлане равним Купрешким пољем разигране, косце дичне гдје зелену траву косе, и остаје нам само да у мислима често тамо одемо сада, али тамо сада тишина се расула свуда.
Остало нам усамљено само, наше село, наша родна груда, и питамо се дал излази над Малованом сунце и дал су јутра као некад иста. Памтићемо заувијек Малован своје село, Милач ријеку бистру и студену и Малован портал који гаји и чува наш Малован успомену.

© Copyright © 2006-2015. Малован у срцу    Web design: Kreativnije.com